fredag 30 november 2007

Veckans scrapskörd










Idag skällde en arbetskamrat på mig för att jag inte uppdaterat bloggen på hela veckan, så nu tänkte jag drämma i med hela veckans skapande på en gång. Nöjd nu A-K? ;-)
Först ut är kortet jag gjorde hos Annas i helgen. Därefter följer några bilder från pysslandet under skyltsöndagen. Korten och en del av askarna tillkom under de timmarna. Har för övrigt sålt ett 40 tal askar på jobbet, men nu tror jag att det får vara bra.

Gjorde ett enkelt tackkort till en konstnär vi samarbetat med i ett projekt på jobbet. Inte alls nöjd med det, men så är det ibland. Avslutningsvis är det en bild på en julpåse jag svängde ihop efter inspiration från denna tjej.

Puh, det var nog allt för denna gång. Förresten, gjorde ett grattiskort också en kväll som jag aldrig fotade, men jag såg att tjejen som fått det lagt ut det på sin blogg. Ni hittar det här och det är lätt att se vilket som är mitt för jag lyckades stämpla "Födelsedag" upp och ned, suck!

söndag 25 november 2007

Påfyllning!


Igår kväll/natt satt jag och svängde ihop lite askar som jag behövde idag. Har nämligen suttit och visat scrapbooking idag i ett av stans köpcenter. Satt i över 5 timmar och är hyfsat trött i ryggen efter en intensiv helg. Ska se om jag hinner lägga ut några bilder från dagen senare, men annars kommer det i morgon.

lördag 24 november 2007

Vilken turdag!





Idag har jag haft en riktigt turdag. Var på scrapträff hos Annas Scrapbooking och lyckades gå därifrån med två vinster. De översta fotot är grejer som jag vann i en omröstning på en kortutmaning. Utmaningen bestod i att göra ett kort i färgerna rosa, svart och silver. Jag hade bara med mig julrelaterade saker och fick således inhandla lite papper för att kunna delta. Har tyvärr ingen bild på själva kortet då jag lämnade det i affären. De andra grejorna vann jag på en dragning bland de som shoppat - man fick en lott per 100 kr man köpte för. Jag hade 'bara' shoppat till mig 4 lotter, men hade ändå turen på min sida. TACK Anna och alla ni andra för en trevlig dag!



måndag 19 november 2007

Askarna gick åt som smör i solsken!

Här kommer den senaste skapelsen; en hänglarflicka med utdragbar "god jul" tag.
Ställde ut en låda på jobbet idag med 14 askar och en kvart senare låg det bara en kvar... Förste köparen tog hela 7 st, så nu blir det till att skapa mer - kul kul! Har ju dividerat med er om pris tidigare och jag bestämde mig slutligen för att ta 25 kr för de små och 35 för de stora.

söndag 18 november 2007

Mera askar!


Har lagt julkortsproduktionen åt sidan för en stund och nu dekoreras det askar för brinnande livet;-) Vilken storlek tror ni fungerar bäst om man tänker sig att sälja askar. Stora eller små?

fredag 16 november 2007

Nu kunde jag inte hålla mig längre...


Har försökt att hålla mig ifrån att dekorera tändsticksaskar, men igår gick det inte längre;-)

Var hur kul som helst och jag har redan varit iväg och köpt fler. Har dock inte riktigt landat i vad man kan dekorera med på så liten yta, men idéerna börjar poppa upp i huvudet.

Det här kommer nog bli min standardgåva i några veckor framöver. Ska t ex iväg på tjejmiddag strax och det lär nog slinka med en ask i fickan...

torsdag 15 november 2007

Nattens skapande...


Nattugglan var uppe och skapade lite även denna natt. Gillar den slitna looken, men tyvärr skär sig nog tröjorna lite mot bakgrundspappret...

onsdag 14 november 2007

Dopkort


Det här kortet har ett upplägg som jag använt mig av flera gånger och numer har jag t o m måtten för bitarna nedskrivna... Liftade ursprungligen ett kort av lillasara - tack!


Har egentligen massa jobbrelaterade saker jag borde göra, men känner jag mig själv rätt så sitter jag snart och färglägger julmotiv igen. Ja ja, tur att jag klarar mig med få timmars sömn...

söndag 11 november 2007

Beställningskort


Jag fick en beställning på ett kort som gav mig lite huvudbry. Det skulle vara stilrent, utan blommor, sportigt och gärna innehålla ngt med triathlon. Lyckades jag?

Pepparkaksflickan


Den här stämpeln köpte jag på mässan i Karlstad häromsistens. Var för långsam när jag färglade, så hon blev tyvärr flammig på magen. Förresten, någon som vet hur man gör när man vill skriva ut text från datorn i vitt? När jag valde vit text skrev den inte ut något alls...

lördag 10 november 2007

Ytterligare ett julkort


God morgon! Har monterat alla mina nya hänglar och det här kortet gjorde jag fram på småtimmarna - blev nöjd med färgsättningen trots att jag var lite suddig på blicken när jag var klar kl 02.30... Sen kanske det inte var så smart att kopparembossa på röttt, men men;-)
Nu ska jag ge mig av till Annas Scrapbooking, där jag är DT medlem, och hålla i en julkortskurs.

fredag 9 november 2007

Krya på dig!


Jag har en kollega som åkt på en ordentlig förkylning och varit hemma i närmare 2 veckor. Tänkte jag skulle fara förbi henne nu med en blombukett och därför var jag tvungen att snabbt fixa ett kort. För första gången kom så den skadade apan Otto till användning;-)

torsdag 8 november 2007

"Klappat och klart"


I dag kom så äntligen de nya hänglarna - härligt! Har bara monterat en stämpel än, men den blev det genast ett kort utav... Kortet känns lite blekt nu när jag fick upp bilden på datorn, men ivern att bli klar var större än tålamodet.

"Ögonblick"


Den här layouten har legat sedan i somras p g a att jag skickade in den till scraptidningen, men då jag inte hört ngt lär det va lugnt att lägga ut den. Kommentaren jag återgett var en av semesterns mest minnesvärda. Vi var och fiskade med ett par kompisar då deras 4-årige son yttrade följande: Mamma, om du trillar i elden och börjar brinna, då måste du hoppa i havet och då kanske du drunknar. Då måste vi leta efter en ny mamma... Livet är allt bra okomplicerat när man är liten;-)

onsdag 7 november 2007

I´m hooked!


Jaha, då har det flyttat hem 14 nya promarkerpennor till mig... Vill redan ha fler och räds det faktum att de finns i 92 olika färger/nyanser.

Så här i början känner jag mig dock lite feg och målar således ganska täckande. Tror jag får ta och stämpla upp ett par motiv och öva på. Dagens figur blev kanske lite blek i ansiktet men "blush" hade redan tagit slut, så jag fick pröva med en annan.

Pst! Lämna gärna ett spår efter dig innan du går;-)

Promarkerpennor!


Igår provade jag för första gången att måla med promarkerpennor och det var jätteskoj! Kändes som ett smidigt sätt att färglägga på. Det enda är att om man målar med ganska mörka färger så går det inte att få till några ljusa partier. Med ljusa färger kan man alltid lägga på ett lager till i kanterna, men om det redan är mörkt går ju inte det. Hur som helst tycker jag att det var jätteroligt och jag ska helt klart köpa mig ett gäng!




måndag 5 november 2007

Beställningskort


Ovanstående kort gjorde jag under helgen till en kompis vars mamma fyllde år. Det fick se ut hur som helst bara det innehöll grönt...

söndag 4 november 2007

Vill du följa med och plocka svamp?


Ja, den frågan fick jag ställd till mig tidigare idag av två vänner. Den som känner mig vet att det finns bara ett svar på en sådan fråga: JAAAAA! Jag älskar att samla på mig av det som naturen har att erbjuda och i min frys trängs blåbär, lingon, hallon, jordgubbar, hjortron, äppelmos och kantareller.

Tack T&K för några härliga timmar i skogen!

You make me smile...

Tack Agneta för att du gav mig denna award!




Jag vill skicka denna vidare till följande personer:

Heléne: Jag har alltid kul tillsammans med dig och du är en otrolig inspirationskälla!

Ditte: Vi har ju båda rätt mkt för oss och ibland går det flera veckor mellan att vi ses, men jag kikar ofta in i din blogg och där bjuds man på ett och annat skratt;-)

Anna: Din cirkusblogg kan jag inte va utan!

lördag 3 november 2007

Julkort


Är i full gång med julkortsproduktionen och har svårt att hålla händerna borta från min stämpelsamling. Har dock börjat få lite ont i ryggen igen och måste nog ta det lite lugnt med scrappandet, men det är lättare sagt än gjort...

Det här kortet gjorde jag i går kväll, innan jag somnade på soffan;-)


Då var det dags...

Har länge funderat på huruvida jag ska skapa mig en blogg eller inte och nu har jag visst tagit ett beslut;-) I första hand kommer denna blogg att handla om scrapbooking och rubberstamping, men ett och annat inredningsinlägg kan nog komma att slinka i mellan.