söndag 12 oktober 2008

Samma upplägg




Fick en kortbeställning till en14 årig tjej och det kan jag tycka är en svår ålder att göra till. Har inga direkta stämplar som passar, så därför fick det bli ett renare kort med tydliga färgkontraster istället. Använde sedan samma upplägg när jag skulle göra ett kort med tomten Tomas, som nyligen har anlänt till Annas Scrapbooking.

söndag 5 oktober 2008

Årets första julkort




I fredags kom jag igång och gjorde årets första julkort och när jag fick scrapsällskap under eftermiddagen så passade jag på att fortsätta... Alla tre korten är DT kort till Annas Scrapbooking. Den 16/10 är det första julkortskursen i butiken och jag ska försöka jobba upp ett litet inspirationslager till dess.

torsdag 2 oktober 2008

En salig blandning

Hej och hå, blev påmind om att det snart gått en månad(!) sedan jag uppdaterade sist... Har väl kanske inte skapat i samma utsträckning som tidigare, men framförallt är det nog att jag inte uppdaterat här.
De här två korten skickade jag iväg i en kortswap jag deltar i varje månad hos Annas Scrapbooking. Tyvärr glömde jag fota innan jag lade dem i kuverten. Det översta kortet ser hur snett som helst ut, men det är nog mönstret på det rutiga pappret som inte är rakt...

Här följer en liten kramtag, ett enkelt kort till en 40 åring och ett dito till en norsk dam.




Slutligen vill jag visa en liten bok som jag gjorde till sommarstugan i somras. Jag fiskar en del där och ibland tycker jag att det kan vara lite kul att ha koll på huruvida det nappar eller ej, så jag gjorde en liten "fiskerapportbok";-)