fredag 30 oktober 2009

Pysselkväll

I onsdags hade jag besök av tre scrappande vänner. Vi pratade, åt mat, fikade och pysslade - av det magra resultatet att döma så tror jag vi gjorde sakerna i just den ordningen också;-)
Marie hade påbörjat ett kort med annorlunda vikning och vi andra hakade på trenden.

Så här blev min framsida. Den vita delen är triangulär och öppningsbar.

Den här delen gömmer sig bakom det vita. Ville inte ha så mycket här för att det inte skulle sticka fram och störa när kortet är stängt.


Insidan består bara av en ruta att skriva sin julhälsning på.


Rörigt? Nä, inte värst;-)

lördag 10 oktober 2009

God morgon!




Får börja med att be om ursäkt för att bilderna hamnade i en enda lång rad. Hade tänkt att lägga in dom mellan textstyckena, men idag gick det på inget vis att flytta runt dom i inlägget.

Hör inte till vanligheterna att jag bloggar två dagar i rad nu för tiden, men det är väl aldrig försent att bättra sig. Tänkte att jag skulle visa den underbara filten som min kära mor har virkat åt mig. Jag hittade en bild och beskrivning på nätet för ett tag sedan och mamma skred snabbt till verket. Nu hänger den på plats på vaggan och jag är så nöjd, så nöjd! Tack mamma!

Vill också passa på att tacka A-K för det rutiga bandet. Jag höll nämligen på att leta mig fördärvad efter just det där bandet när hon dyker upp som en räddande ängel och ger mig det. Det jag hade själv räckte nämligen inte runt...

När det gäller mitt skapande så har jag allt gjort en hel del kort under året, men jag har blivit slarvig på att fota och framförallt på att lägga ut något. Här kommer i alla fall två alster...

Nej, nu har det blivit dags för att dricka varm choklad ur mina nya, vackra muggar som jag inhandlat på Indiska.

fredag 9 oktober 2009

Dopkort




I går kväll knåpade jag ihop ett kort till några vänner som ska på dop i helgen. Upplägget har jag "tagit" av min superduktiga DT kollega Ulrika. Det större av de två bladen inuti kortet kommer från en stans jag köpte idag på Ljuva Änglar. Den kommer från EK success och jag kände direkt att den kommer bli användbar, nöjd!