onsdag 17 mars 2010

Hipp hipp hurra!


Idag har vi ett födelsedagsbarn här i hemmet, sambon har uppnått den aktningsvärda åldern av 27 år;-) Han ringde igår kväll och sa att han var på väg hem från Oslo en dag tidigare och det innebar att jag fick skynda mig att göra ett kort. Jag hade tänkt att pyssla med det idag, men nu fick det bli en snabbare variant istället. När jag tittar på kortet nu så finns det två saker som stör mig: att det rivna pappret inte är högre i vänsterkant så att det går hela vägen upp och att rivningen skulle varit lite djupare.

lördag 6 mars 2010

Snabbare än snabbast!När jag laddade upp fjärilskortet på datorn så döpte jag det till snabbare än snabbast, för det tog verkligen inte lång stund att göra. Fjärilarna är en enda lång stämpel som jag köpte på mässan i Leksand 2008, men som jag aldrig använt förut. Vet att jag funderat på att klippa isär den men det har jag släppt nu. Ibland är det skönt att ha ngt som fyller ut ett kort själv och som man kan använda om man behöver att fixa ngt fort. Det andra kortet vet jag inte vad jag ska ha till, men jag var så sugen på att göra nåt med wellpapp och frimärke. Inspiration till det fick jag av alla Gbg - Kiel layouter jag sett under veckan;-) Känner att jag har hur mkt inspiration och skaparlust som helst just nu men tyvärr har jag gått och fått ont i ryggen igen och det gör att jag inte orkar sitta några längre stunder. Ska ge det några dagar men sen måste jag nog se om jag kan få nån massör att lösa upp mina knutar.

Mässa


Idag har jag varit på Svensk Scrapbookings mässa här i Karlstad. Det var 14 butiker samlade och utbudet var stort, härligt! Jag försökte hålla igen på shoppingen men det gick väl sisådär... Väl hemma var jag så inspirerad att jag plockade upp sakerna direkt och gjorde ett enkelt kort. Trollsländan är utklippt från ett Graphic 45 papper, gillar dom! Dagens bästa köp var en stjärndie från Spellbinders. Det är ngt jag velat ha länge och som fanns med på min inköpslista, som jag för övrigt tappade bort och det innebar att jag fick köpa vad jag ville istället *skratt*