torsdag 31 juli 2008

Lite nytt...









Var ju som sagt ett tag sedan jag bloggat några skapelser så nu kanske det är dags. Ett par av korten gjorde jag till en kurs där de ville lära sig vika kort med två fickor för tags. De med den snurrande fjärilen gjorde jag också till samma tillfälle. Lätt sätt att få en kul effekt!

13 kommentarer:

Unknown sa...

Feel good......

Malmis sa...

Jättefina kort!
/Pyttisens mamma

Anonym sa...

hej!
kul att se dina fina alster igen!:D

Anonym sa...

Korten är jättefina! :)

Anonym sa...

Hej! Nu har jag kikat in hos dig! Superfina grejer du gör! Stilrena och snygga!! Själv har det vart dåligt med scrapping ett tag. Det går i perioder men det är verkligen skitkul ju! Skulle hälsa från Jörgen oxå att vi skulle ta en scrapkväll allihop ;-) Hihi... Hade du kul igår annars? Ha det!

Unknown sa...

Åh, bara älskar dina kort! Helt underbara :)

Lotta sa...

Vilka fina kort, har väntat på att få se nått nytt från dig. du är så duktig:)

Örnen sa...

Underbara alster :-)

TesaB sa...

Oohhh vad mycket fint!!! Första kortet är ju helt suveränt!

Anonym sa...

Dina kort är helt underbara, men det vet du att jag tycker! Blir väldigt nyfiken på det sista, det med fjärilen. Kanske kan få se lite mer av det? :-)

willow sa...

vilka snygga kort du gör!! Skönt att se stilrent och sobra färger:-

Anonym sa...

jättefina kort!!

Anonym sa...

Hej! Nu ska jag ge mig till känna. Har startat en utmaning inne i Scrappiz.se forum där jag utmanar alla att gå in i dom bloggarna som man ofta tittar in i och får insperation ifrån och ge sig till känna. Så nu r jag här för att tala om att jag ofta är inne hos dig och tittar på allt fint du har gjort, inspireras och snor idéer. Tack för att du visar allt fint du skapar! Kram/ Ida