måndag 21 december 2009

Sneakpeak


Här kommer en liten "sneakpeak" på årets paketinslagning. Jag kör på ett vintagepapper, grova snören, hemmagjorda tags och grankvistar. Kvistarna får dock snällt vänta utomhus ett par dagar till, vill ju inte att mina paket ska barra ;-)

söndag 20 december 2009

En sista laddning med julkort


Här har jag gjort två kort med distressrutor och de var nog de första julkorten jag gjorde denna säsong, men jag fotade dem aldrig då.

Ett enkelt upplägg med rosett som enda dekoration, skräll;-)



De här två korten blev kvar sen förra året, men i år får de åka iväg till en ny ägare. Alla mina kort ligger i en hög på köksbordet och trots att de är klara väntar jag in i det sista med att skicka iväg dem. Varför? Jo, för jag skulle vilja att den lilla mannen gör entré först och kan få stå med...

lördag 12 december 2009

Go kväll!

Idag tänkte jag bjuda på några bilder av det "julpynt" som redan letat sig in i hemmet.

Sambon skulle ut till skogs och jag bad honom titta efter en liten gran och detta är vad han kom hem med. Det var inte utan att jag skrattade lite först för den såg ut som en palm med sin långa stam och yviga överdel. Vande mig dock vid den efter en stund och satte då igång att göra lite pynt att dekorera den med och nu tycker jag den är riktigt söt...



Närbild på de superduper enkla dekorationerna.

Efter att ha visat en bild på hur jag hade tänkt mig att den lilla granen skulle se ut så dök
mannen upp med denna lilla gran, perfekt!

Här har jag gjort en liten julgrupp och satt i en kruka som jag köpt på loppis och målat vit.


Slutligen vill jag visa er den här underbara smällkaramellen som min goa vän och arbetskamrat Eva har gjort. Hon har nyligen startat en blogg och den tycker jag definitivt att ni bör besöka. Karamellen har fått flytta runt lite här hemma och just nu hänger den på det gamla "kylskåpet" i vårt kök.

Ha en fortsatt trevlig helg!

onsdag 9 december 2009

Produktionen fortsätter




Jaha, då var det dags för några julkort igen då och jag fortsätter på den enkla, rena linjen... Julkulorna såg jag i nån blogg häromdagen men nu när jag skulle skriva vem jag liftat så hittar jag inte tillbaka. Hojta om du känner igen dom, så att jag kan länka. För övrigt verkar spellbinders och rosetter vara min grej i år;-)

lördag 5 december 2009

Tävlingsbidrag



Igår hittade jag en skaplig utmaning i Ulrikas blogg, nämligen att göra ett julkort i rosa. Tror faktiskt inte att jag har gjort något sådant förut, men i kväll har jag varvat tv tittandet med pyssel. Jag har använt mig av olika pappersremsor från Maja design som jag sytt fast på en bit cardstock. Den stora stjärnan har jag målat vit och täckt med rosa scrapbook shimmer från Making Memories. God Jul stämpeln kommer från Inkido och är embossad med kopparfärg från Reprint. Bling blinget kommer från Zva och de små stjärnorna på 3-d kuddar är en restprodukt från en kantstans.

fredag 4 december 2009

Here we go again...





Jag har kört vidare med samma julkortskoncept, men i andra färger. Det bruna kortet är dock samma som i förra inlägget. Jag ville ta med det för att få era synpunkter på om jag ska ha röd eller brun rosett? Försökte ju med röd först och tyckte det var okej, men sen föll jag tillbaka i gamla hjulspår och körde monokromatiskt *skräll* Frågan är väl om den gröna rosetten på det röda kortet går samma öde tillmötes...

onsdag 2 december 2009

Ny stämpel




Var på stan i går och hittade denna God Jul stämpel på Panduro för 39 kr. Jag brukar vanligen inte köpa deras stämplar för jag inte tycker om att stämpla med dem, men men...
I år kommer jag dock inte att ha så mycket tid till kortmakeri och den här stämpel kände jag räcker för att fylla ut ett enkelt kort.