fredag 7 januari 2011

Redo för skolstart
Om några dagar drar vårterminen igång och Axel är redo! Tycker att dessa gamla skolbänkar är så charmiga och när jag fick syn på en på Solareturen i våras satte jag mig genast på den och vägrade lämna min postition förrän den markerats med orden "SÅLD". Den här veckan har den varit mitt nattliga projekt, har målat den 3 gånger... Den har redan haft tre placeringar i Axels rum, som jag för övrigt inte får inreda ännu för min kära man. Han tycker inte att jag behöver hålla på och dola där innan han har byggt klart dörrkarmar, elementskydd etc. Förresten, ber om ursäkt för att alla bokstäver i lådan inte är rättvända. Visst störde det dig också;-)?

5 kommentarer:

Marja sa...

Ohh de är ju så fina! Jag hade en sådan när jag var liten. Det var tom den min mamma hade när hon gick i skolan!

annika5064 sa...

Himla jättefint! Sonen kommer bli en flitig läxläsare, tror jag, om sisådär 7-8 år, eller?

♥ Pia... sa...

Hej.. så fint det var..Jag har ju en sån skolbänk.. min lillebror hade den i sin rum på ..hm..väldigt längesen...kommer faktiskt inte ihåg vilken färg den hade då.. sen fick min son den i sitt rum..på sent 70 tal och början av 80 jag målade den brun ..som allting var då!! efter det så hamnade den i ett uthus..och sedan ett par år så står den i ett annat förrråd i stan. Kanske min dotterson vill ha den??..i vitt skulle den bli fin..nu fick jag något att fundera på..
Alla dina kort har jag nu suttit och beundrat..jäklar vad du är duktig på att göra vackra kort.. skulle vilja beställa ett av dej...får man det??. ha en skön och go helg..
Pia

Tesa/Therese sa...

Den är underbar. Fyndade själv en skolbänk på Solareturen för något år sen. Det är den lite nyare typen av bänk (som jag hade i skolan), målade den vit och den används flitigt av lilltjejen. Underbara julkort du har skapat.
Ha en god fortsättning på ett nytt pysselår:)
Kram Tesa

Skrot och Skruv sa...

Åååå de blir så himla fina de där gamla skolbänkarna när man piffar till dem med färg. Jag har en hemma i garaget som stått i hmm 2 år snart tror jag, riktigt tragiskt faktiskt men vi har ingen plats för den inne ännu. Huset ska bli större och bänken är bara en av alla saker jag köpt på mig som inte går att använda ännu.

Kram Annica