söndag 18 november 2007

Mera askar!


Har lagt julkortsproduktionen åt sidan för en stund och nu dekoreras det askar för brinnande livet;-) Vilken storlek tror ni fungerar bäst om man tänker sig att sälja askar. Stora eller små?

7 kommentarer:

Anonym sa...

Oj, svår fråga... kan nog vara lättare att få sålt små askar, men roligare att ha med stora askar om man t ex vill ge bort vid middagar osv... Urfina askar har du gjort iallafall - är såå grymt imponerad av dig! Har även länkat till dig nu på min blogg - hoppas det var okej! Kram Carolina1979

Unknown sa...

Åh, så många söta askar! Jag har blivit så inspirerad av dig och andra som scrappat tändsticksaskar att jag faktiskt köpte en igår, en stor. Ska ge mig på och prova scrappa den en kväll :-)

Anonym sa...

jag har aldrig dekorerat en ask och jag blir väldans impad av vad du gjort. kanonfint. och vilken gå-bort-gåva! tror på de mellanstora askarna (gissar det är dina små)

Anonym sa...

http://lenislenis.blogg.se
Kanonfina askar! Storlek? Jag skulle nog göra en blandning... både stora o små (mellanstora). Om de köper små får de ju köpa flera ;-) då de tar slut fortare.
Å andra sidan så kanske det är enklare att sälja/prissätta de stora..? Dekoreringsmässigt gör det ju ingen större skillnad ekonomiskt och den stora asken är ju bara några kronor dyrare så priset bör ju bli ungefär detsamma?? Men detkanske man inte tycker när man vill köpa en??
Tänkte oxå ge mig på detta att dekorera tändsticksaskar. Det verkar kul :-)

Anonym sa...

Åh, vilka fina askar du gör!!!
Prissättning är inte lätt... 30 kr för små och 40 kr för de stora?

LadyDi sa...

Tack för alla kommentarer, värmer! Veronika: Tänkte mig 25 för de små och 35 för de stora. Borde va okej?

Anonym sa...

Så fina askar! Blir sugen på att pyssla när jag ser dem :-)