lördag 8 mars 2008

Bokmärken


Ikväll har jag suttit och snott ihop några bokmärken som jag ska ha med mig till en mässa i morgon. Det är en barnmässa här i stan som Annas Scrapbooking är med på och jag ska ha hand om ett pysselbord där besökarna ska få göra sitt eget bokmärke. Läste på mässans hemsida att de hade 6000 besökare förra året och jag funderar lite på hur rörigt det kommer att bli i pysselhörnan...

11 kommentarer:

Lotta sa...

Wow, wow, wow så superfina bokmärken. Dom första två var bara urläckra. Gillar den stämplen med noterna på (för det är en stämpel va?)

Anonym sa...

Vad fina dina bokmärken blev! Får väl hoppas att inte alla 6000 besökarna vill testa att göra bokmärken samtidigt bara...

Anonym sa...

Så fina bokmärken du gjort!

Claudia79 sa...

Jättefina!!!!!!!!!!
Lycka till på mässan!

Unknown sa...

Jättesnygga! Låter kul att vara på mässa - ha så roligt!

Anonym sa...

Gud vilka fina bokmärken du har gjort! helt underbara. Måste bara fråga vad stämpeln (?) med killen är ifrån. Ser ut som en raggare tycker jag och de har jag letat efter. Lycka till på mässan!

Lisbet sa...

Nu är jag ute på bloggrunda igen. Passar på innan friidrotten börjar. Känner att jag behöver inspiration så jag tittar in på din sida för att fylla på inför veckan.

ursnygga bokmärken
Ha en skön vecka

Eva sa...

¨Jättefina bokmärken! Hur gick det på mässan?

Anonym sa...

Superfina bokmärken! Den med fjärilen är bara så snyggt.
Rotade runt lite i din blogg och -WOW- så mycket läckert du har skapat! Helt klart liftvarning på muggen!

Anonym sa...

Kanonfina bokmärken! Tack för inspirationen, det ska nog få bli några fler till min egen samling snart. Bokmärken kan man ju inte ha för många av, visst?

fraise sa...

Iiih- så FINA bokmärken!!! jag har funderat jättelänge på att göra bokmärken, men det har aldrig blivit av. Nu bara måste jag ju göra det. :-) Fast i lite "klatschigare" färger som du kanske skulle uttrycka det?? ;-) *fniss fniss* Nåå- berätta nu exakt HUR rörigt det blev i din hörna på mässan!!! *nyfiken* :-)