tisdag 11 mars 2008

Grattiskort till arbetskamrat


Så var det åter dags för en kollega att fylla år... Det här kortet var jag nöjd med fram tills att jag satte dit bokstaven "A" i namnet. Många typsnitt har ju blandat gemener och versaler och då är ju a ofta litet. Nu kändes det dumt att ge bort ett kort med liten begynnelsebokstav till en lärare och jag fick helt enkelt köra på ett annat typsnitt. Min tanke med den mörkare bruna färgen var att jag helt skulle bryta av eftersom jag fick ta en annan stil, men nu ångrar jag mig...

7 kommentarer:

Anonym sa...

Som vanligt tycker jag det är superfint! Är så impad av att du lyckas göra så "enkla" kort utan att de blir nakna och känns obearbetade, det krävs en massa skicklighet till det. :-)

Och sen måste jag säga att dina bokmärken var supersnygga, gillade speciellt Edwin-märket. Får nog påta ihop nåt till mig själv :-)

Ha det gott!

Kram

fraise sa...

Håller med scrapmom jag! Lövely kort som vanligt. Men kan du inte riva bort A:et då?? Om du är missnöjd? Eller så gör du som jag när jag är missnöjd... slänger!! *S* I vilket fall- jag tror din kollega blir nöjd alldeles oavsett vad du hittar på.

Therese sa...

Hej! Hoppas det gick bra på barnmässan:) Du har blivit taggad! Info finns i min blogg:)

Anonym sa...

Verkligen superfina alster du gör, gillar speciellt det här kortet!

Anonym sa...

kortet är jätte fint och dina bokmärken är ju underbara!!

Anonym sa...

Är blommorna från en die, eller vart har du fått tag på dom?? Jag gillar kortet =0)

Heléne sa...

Du får lära dig att inte lyssna på lärarrösten :-)Superfint kort; härliga färger och snyggt layoutat!