tisdag 5 februari 2008

Blir det som du tänkt dig när du skapar?



Hade pysselsällskap i söndagskväll och då producerade jag de här två korten. Ibland är det rent lustigt att se vad slutresultatet blir, då tanken från början kan ha varit en helt annan. För min del beror nog min scraplångsamhet en hel del på att jag sällan har en klar tanke om hur det ska se ut - det bara blir. Hur är det för dig när du skapar något, har du bilden klar från början och blir resultatet som du tänkt?

10 kommentarer:

Anonym sa...

Hoho! Vilka underbara kort du gjort!!!
Och vad gäller hur slutresultatet blir så har du en här där slutresultatet ALLTID blir något annat än vad jag tänkt. Ibland till det sämre och ibland till det bättre...hihi

Karin sa...

Vilka fina kort du gör!! :) Väldigt inspirerande. Vad använder du för verktyg för att få bården (den vita bulliga på det översta kram-kortet)? Har letat efter just en sån. Kan man välja bort hålen som blir i? Jättetacksam för svar! Mvh Maggan

Anonym sa...

Ja, jag brukar ha klart för mig innan vad jag ska göra, färger osv.

Anonym sa...

Underbart fina kort!!
Jag gör som du, skapar på känsla...det blir allteftersom. Nästan inget kort blir likt det andra, och det är ju det som är charmen med den här hobbyn....inget måste va på ett visst sätt - inget rätt el fel.

Unknown sa...

Wow, så mycket fint du gjort sedan jag var här senast! Superhärliga kort!

Ibland blir det som jag tänkt mig när jag scrappar, men oftast inte ;) Ibland blir jag positivt överraskad och ibland mindre glad!

Karin sa...

I see :) Då får jag jaga stans nån annan-stans (höhö ;))... Ja, visst är det kul att bloggsurfa?! :) Kram Maggi

Karin sa...

Å ja.. Jag har oftast ingen aning om vart det hela barkar hän. Jag brukar dock utgå från några element som jag vill ha med och sen flyttar jag runt, lägger till, och tar bort, och till slut brukar det bli ungefär som jag först tänkte men mer genomarbetat. Om jag inte tar hela vändan runt så känns det alltid lite ofärdigt.

Anonym sa...

Precis så är det öfr mig också, det bara blir och det växer fram med tiden...
Dina kort är superduperfina!!

Anonym sa...

Korten är jättefina ! Nja det blir inte alltid som jag tänkt när jag gör kort. Ibland har jag en skiss och det blir möjligen likt den, men för det mesta växer det fram under tiden.
kramar Ingela G

Heléne sa...

Urfina kort! Tycker det blir ett otroligt lyft med den däringa tekniken :-) Med det tempot jag håller har jag nog glömt vad jag skulle göra när jag kommer fram mot slutet... Så nej.. ingen bild klar från början. Det kan finnas en idé om ungefär vad LOn ska innehålla, men resultatet blir oftast vad det blir :-)Ha en trevlig helg! Kram H!