tisdag 26 februari 2008

På begäran...



Fick ett sms från en arbetskamrat att hon önskade sig en uppdateringen av bloggen, så på begäran kommer här ett DT kort inför påsk. Kortet är i vanliga formatet, men jag har valt att göra det med ryggen uppåt istället. En annan tanke jag hade var att göra ett enkelt kort som man inte behöver några speciella påskstämplar etc till. Materialet kommer från Annas Scrapbooking.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Superfint kort, riktigt påskigt och härligt i färgerna. Kul att se kort utan motivstämplar, man kan göra mycket snyggt utan dem.

Kram

Anonym sa...

Kanonfint kort! Bra med inspiration för kort utan stämplar, jag har lite swirls, blommor och så, men inga påskstämplar. Tack för dina fina kommentarer på min blogg! Det värmer, ska du veta! Du undrarde över måtten på "Enveloppen album", om man tittar noga så syns det på fotona, hon har skrivit in måtten där. Annars har hon även en instruktion på sin blogg: http://scraplife.web-log.nl/my_scraplife/2007/12/enveloppen_albu.html Hoppas att du provar för det var ruskigt roligt! (Om än oerhört materialkrävande - bara till själva kuverten krävs 6 st mönstrade papper! Plus papper till omslaget också.) Ha en riktigt bra dag! Kram.

Anonym sa...

Visst är det roligt att göra kort utan stämplar ibland!! Härliga påskfärger och ett jättefint blommigt papper, var det nu kan komma ifrån?

LadyDi sa...

Ingela: pappret kommer från My minds eye och heter "Princess Flowers/Hot pink"

fraise sa...

Ååh- vad spännande det ska bli att se fler påskiga kort från dig. Can`t wait. Gillar veerkligen din påskmugg(kruka?). Tror du äggen får ligga kvar??? :-D

Anonym sa...

Tack för hälsningen på min blogg!
Blev nyfiken och kikade in=)
Vilka fina alster du gör, gillar ditt uppdrag med pappersmuggen, den blev superläcker!!!

Tack för titten!
//Jenny